Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Aliens: Colonial Marines

2013.02.12. 20:11 | Senshi Inoue | 3 komment

Címkék: marines colonial aliens:

A mai napon ez is a boltok polcaira került!

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr945077267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.02.13. 23:03:35

Nem akarok senkit meg sérteni de ez az Alien Colonial Marines akkor bukta lett mint állta. Mindenhol lehúzták és JOGOSAN. Nem vagyok egy grafika megszállott de amit ez produkál egy vicc. Az AVP 2010 nek jobb a grafkója. Amikor meglövöd az Alieneket zöld foltosak lesznek. Viszont nem csak a kinézet a gond. Például az Alienek vére ami SAV nem sebez. Grat a készítőknek. Még az AVP 2010-ben is sebzett a vérük. A játék menet unalmas, nem ijesztő ahogyan lennie kéne, Alien hangulatnak meg nyoma sincs. Rajongóknak ajánlom de amúgy messze kerüljétek el. Az 50 euró meg amit kérnek érte egyszerűen botrány. Amúgy ajánlom mindenkinek a Gamestaron található teszt beharangozó videót ahol Menszátor Magdolna (Ripley magyarhangja) oltja le voltaképpen a játékot! HATALMAS! XD
www.gamestar.hu/aliens-colonial-marines-teszteltuk.html

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2013.02.15. 00:06:36

És elbaszták...Gratulálok a készítőknek. Csupán éveket vártunk és majdnem játéktörlést, csupán azért hogy ezt a szemetet megkapjuk, aminek semmi köze a 2011 E3-as demóhoz. Nagyon király történetet ígértek, Alienek dögivel, szóval egy király és érdekes Alien játékot ígértek. Ehelyett mit kaptunk: segghülye AI-ok mindenhol, végig lehet futni az egész pályokon lövés nélkül, több az emberi ellenség, mint az Alien, a horrorhoz csak nagy ritkán van köze, de akkor is elrontja a pocsék AI (noha a fegyver használat nélküli menekülős rész király volt), a történet katasztrofálisan szar lett, a befejezés azt megint elrontották. Semmit nem teljesítettek, abból amit ígértek, semmit. Ja vannak új Alienek, de ha az AI nem működik, akkor akár kismillió egyféle új Alien lehet benne, az se fog számítani. Nagyon dühös vagyok erre a játékra, mert nem erre számítottam, nagyon nem. Egy érdekes, izgalmas és félelmetes játékot vártam, egy király történettel (vagy legalábbis egy jó vagy átlagossal), aztán jött a pofára esés. A Duke Nukem Forevert bukott talán ilyen csúnyát utoljára (noha engem az pont nem érintett, de átérzem milyen lehetett Duke-al). Pedig nem lenne nehéz egy jó Alien játékot csinálni.
1. fogj jó néhány Marine-t
2. adj nekik egy rakat fasza fegyvert
3. fogj rohadt sok Alient
4. fogj még több Alient
5. találj ki új Alieneket
6. csinálj lehetőleg alapból ijesztő, sötét, szűk helyeket
7. csinálj még több ilyen helyet
8. csinálj egy kis nyitottabb részt, ahol akciózni lehet
9. csinálj még több sötét és ijesztő rész, ahol csak menekülni tudsz
10.csinálj még több akciót
11. csinálj hozzá király zenét
12. adj alá egy jó grafikát
13. csinálj egy normálisan működő AI-t.
14. Írj hozzá egy jó vagy átlagos történetet
+1. Ha nagyon jó fej akarsz lenni akkor király történetet írj hozzá.
+1. ha igazán jó fej akarsz lenni egy túlélő horrort csinálsz, megspékelve egy kis fasza akcióval.
Ennyi kéne egy jó Alien játékhoz, és ezek szerintem még alapok, erre még fejlesztésekkel rá lehet dobni még egy lapáttal. Ennyit akarunk egy Alien játékban, ennyire nehéz megcsinálni? Kidobott felesleges pénz az egész.

Serious 2013.02.16. 17:24:05

meddig tartott mire ezt leírtad? 1 óra?:D
süti beállítások módosítása