Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

A fail folytatódik :P

2011.06.03. 21:08 | Othala | 9 komment

Legutóbb ott fejeztem be a történetet, hogy felvettem Gray Fox sisakját, és nekemrontottak az őrök. Ma ott folytattam, hogy elmentem aludni, hogy szintet lépjek, de alvás közben kiírt a játék egy furcsa szöveget. Ez után nekiállt csomó tulajdonságot dobálni a karakteremnek. Ekkor jöttem rá, hogy elfelejtettem kigyógyítani magam a betegségből, és elkezdtem vámpírrá alakulni :D Így ár az, aki feledékeny... :D Mivel nem szeretnék vámpír lenni, ezért visszatöltöttem egy korábbi mentést.

Ha már szintlépés: megpróbálok most már a szerencsére gyúrni, mert azt a tulajdonságom elhanyagoltam kicsit. Próbálom továbbá a restoration képességem is fejleszteni, hogy meg tudjam magam gyógyítani és ne kelljen annyi gyógyitalt készíteni és összevásárolni.

Egy kis titok morzsa a végére: el kezdtem készíteni egy kis meglepetést :)

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr742955171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ekibit 2011.06.04. 08:33:54

Én is jártam már így :D
Csak akkor érdemes restorationra gyúrni ha nagyon sok manád van mert minél erősebb a varázslat annál több manát költesz életpontonként tehát megsokszorozódik a veszteség.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.04. 08:58:56

@Ekibit: Megéri a restoration, mert erősítem a manát, aztán eleve a csillagjegyemnek köszönhetően erősebb + van olyan tulajdonságom, ami elszívja a manát a varázslóktól, így mindig újratöltődik :D

Dryenful 2011.06.04. 11:37:06

Milyen az,ha valaki vámpírrá változik ebben a játékban? Nagyon felkeltette az érdeklődésemet.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2011.06.05. 11:21:02

Én is jártam már hasonló helyzetben habár nem ebben a játékban. Ezt még nem ismerem, de felkeltette az érdeklődésem, Lehet, hogy rá kukkantok. :)

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2011.06.05. 11:45:42

@Dryenful: Ha nem gond erre én válaszolnék. Pont most olvastam át néhány leírást, mert ahogy írtam felkeltette a játék az érdeklődésem. :) Volt a PC Gurun egy leírás erről. Ezt másolom most be.

"Vér- és egyéb szívás

A Mentőövbe érkező levéláradat alapján úgy tűnik, a legfontosabb kérdés az, hogy hogyan válhatunk vámpírrá. Több lehetőség is van rá: a nem bekalkulált az, amikor az embert éjszaka meglátogatja egy vérszívó, vagy harc közben összeakad eggyel, és az jól megfertőzi. Ilyenkor a törvénytisztelő versenyzők azonnal kezdjenek el futni a legelső templom felé, ott kapnak egy áldást, és a dolog le is van rendezve. Az igazi szépség az, ha az ember szánt szándékkal akar vámpír lenni; ilyenkor vagy páncél nélkül besétál egy vámpírfészekbe, és hagyja, hogy az éjszaka gyermekei addig üssék, míg bele nem betegszik, vagy keres egy vámpírt, a kegyeiben jár, és ha eljön az idő, megkéri, hogy tegye azzá. (Az Oblivionban sok nem játékos karakter van, akik ezt az ösvényt követik.)

Ha már vámpírrá alakultunk, akkor is van rá esély, hogy kigyógyuljunk, a procedúra már jóval nehezebb, mint a templomos-áldásos gyorssegély. A legközelebbi szent helyen érdeklődhetünk a megoldásról, ahol egy vámpírgrófhoz fognak bennünket irányítani � innen pedig már �csak� annyi a teendő, hogy kövessük az úr irányításait, szerezzük be a méregdrága komponenseket, és reménykedjünk abban, hogy menet közben senki nem kövez meg minket azért, mert méretes szemfogaink nőttek.

Most jön a csavar: nem feltétlenül rossz dolog vámpírnak lenni! Kompromisszumokat kell kötnünk ugyan (elvégre vért kell szívnunk nap mint nap), és ha nem figyelünk, könnyen megsülünk egy verőfényes délutánon � viszont rengeteg előnnyel is jár. A vér beszerzése egyébként nem is olyan nehéz, pusztán egy alvó nemjátékos karaktert kell találnunk (lehetőleg nézőközönség nélkül�), és már kezdődhet is a lakoma! Ilyen figurára meglehetősen egyszerű bukkanni � mármint városban, mert ha nem jutunk el valami nagyobb településre, éhen maradhatunk. A legegyszerűbb betörni éjszaka egy házba, körbeszaglászni, és megkeresni a gyanútlanul szendergő tulajdonost. Akadnak koldusok is, akik a szabadban töltik az éjszakát � belőlük azért óvatosan vacsorázzunk, hiszen minden város tömve van őrökkel, akik nem tolerálják, ha vérszomjunkkal az ártatlan polgárokat nevezünk ki önkéntes véradónak. És végül, ha tagok vagyunk egy céhben, bejárásunk van olyan lakrészekbe is, ahol éjjel-nappal rengeteg ember szunyókál, általában kíséret nélkül...

No, de most már térjünk ki az előnyökre is! Vámpírként számos bónuszhoz jutunk � kezdetként immúnisak leszünk a normál fegyverekre, nő az akaraterőnk, a gyorsaságunk és az erőnk, ráadásul vacsora után ez a bónusz megduplázódik. Ezzel nincs még vége a mókának, hiszen speciális, vámpírként használható képességekre is szert teszünk. Elsőként a vadász szeme lesz hasznunkra, amivel látjuk a közelben levő élőket � valamint tekintetünk átlát a sötétségen is � a megfelelő varázslatok töredék manaigényéért. Azután képesek leszünk elcsábítani egy célpontot, aki 100%-ig lojális lesz velünk szemben � értsd: szinte ingyen hozzánk vágja a nála levő cuccokat, ráadásul elmond bármit, amit csak tud. A terror feletti uralom is vidám vámpírképesség: a közelben levő ellenfelek megrémülnek, és elkezdenek menekülni előlünk, ami nem rossz dolog, pláne ha tűzsebzést is tudnak osztani, hiszen vámpírként a tűz a legnagyobb ellenfelünk. Végül, de nem utolsósorban, paktumot köthetünk a sötétséggel, ami által eltűnhetünk a kíváncsi szemek elől bő másfél percre � ezt a képességet, a vadász szemével kombinálva bármikor felhasználhatjuk, ha úgy érezzük, forró lett a talaj a lábunk alatt."

Remélem ennyi elég. :)

Dryenful 2011.06.06. 15:51:15

@Rainse: Igen,ez kielégíti a tudásszomjamat :).

unstopable 2011.06.07. 18:31:31

hát engem megütött 1 vámpír és kiírt valamit, de egyelőre nem történt semmi.
Akkor most megfertőzött?

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.07. 20:16:27

@unstopable: Szerintem biztosan. Úgy tudod ellenőrizni, hogy megnézed azt a listát, ahol ki van írva, hogy mi hat rád éppen. Ott ha van olyan, hogy drain fatigue 5pt, akkor bizony elkaptad. Igyál megy egy cure disease gyógyitalt (vegyél vagy készíts) vagy gyógyítsd meg magad egy templom oltáránál.

unstopable 2011.06.08. 11:18:04

@Othala: igen már áldással megygyógyítottam magam
süti beállítások módosítása