Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

(E3) Játék, amit várok: 5. Risen 2 - Dark Waters

2011.06.16. 11:45 | Othala | 5 komment

Címkék: 2 dark e3 waters risen othala

Fejlesztő: Piranha Bytes
Kiadó: Deep Silver
Műfaj: akció RPG  
Megjelenés: 2012
 

Indok, amiért várom:
Számomra a legfőbb indok, amiért jónak ígérkezik ez a játék, az a fejlesztőcsapat, vagyis a Piranha Bytes jelenléte. Tudom, ti ennél több bizonyítékra vágytok, de számomra a Piranha Bytes már sokat bizonyított :) Főleg azért, mert ők készítették a Gothic sorozat első három részét :) Aki ismer, az tudja mennyire imádom a Gothic 1-2-t.
A legutóbbi játékuk, a Risen, sajnos nem sikerült igazán jóra. Az elején tetszett, de a végére unalmassá vált. Az összbenyomásom a játékról ennek ellenére pozitív.
Viszont úgy gondolom, hogy a Risen 2 számos problémát orvosolni fog, és jobb lesz az első résznél. Ezt a véleményem a pozitív hozzáállásom és a kiszivárgott információk alapján mondom.

Információk a játékról:
Ismét a Risen 1 főhősének bőrébe bújhatunk, de ezúttal más szemszögből. A főhősünk ugyanis egy lecsúszott alkoholista. Hmmm... A játék   ugyan  kalózokról fog szólni, de más lesz, mint pl. Karib-tenger kalózai. (Na, erre kíváncsi vagyok.)
A játék Caldera szigetén kezdődik. MICSODA? Szintén Calderának hívták Morrowind egyik városát is... Igazán kitalálhattak volna más nevet is...
A történetbe nem szeretnék most belekezdeni, helyette megosztanám veletek az újításokat a Risen 1-hez képest:

  • Mivel kalózokról fog szólni a játék (és a karakterünk is az lesz), ezért a harcrendszer is ehhez igazodik. Vagyis harc közben különböző piszkos trükköket is bevethetünk: pl. homokot szórhatunk mások szemébe (érdekesen hangzik, ilyennel még nem találkoztam), megtámadhatjuk az ellenséget egy betanított papagájjal (???), tőrt dobhatunk másokhoz és vannak új mozdulataink.
     
  • A harcrendszer és a mágia is másmilyen lesz, de erről később osztanak meg velünk információt.
  • A szörnyek a mi fejlettségi szintünk alapján reagálnak. Vagyis nem mindegy, hogy milyen szörnynek ugrunk neki az elején, amikor gyengék vagyunk. Ezen kívül minden szörnynek meg van a maga gyenge pontja, amit meg kell találnunk.
  • Lesz saját hajónk, saját legénységgel.
  • A döntéseink befolyásolni fogják a játék kimenetelét. (A Risen 1 sajnos lineáris volt ilyen szempontból.) Míg a Risen 1 szabadabban kezdődött és lineárisan ért véget, addig a Risen 2-ben fordítva lesz. Vagyis először lineáris lesz, a játék vezetni fog minket, de később mi döntünk a saját sorsunkról.
  • A terep nagyobb lesz mint a Risen 1 és több szigetből fog állni.
  • A küldetéseket is hihetőbbnek és változatosabbnak ígérik.
  • Állítólag lehet majd hallgatózni a játékban, aminek hatására fontos információkhoz juthatunk.

Gameplay videót sajnos nem találtam. Valószínűleg később tesznek fel néhányat.

  •  

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr162986200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dj.Pk 2011.06.17. 08:59:22

Homokot az Assasin's Creed 2-ben (és attól felfelé) is szórhatunk mások szemébe.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.17. 09:39:48

@Dj.Pk: Nem játszottam vele, szóval nem tudtam róla :) Én arra vagyok kíváncsi, hogyan lesz megoldva ez a "verekedjünk tisztességtelenül" harcrendszer.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2011.06.18. 18:40:30

Alig várom. Imádtam az elsőt. :)
Lehet, hogy még egyszer újra kezdem.

Spartian 2011.07.26. 19:58:16

Kicsit Fable II beütésű lesz. :)
süti beállítások módosítása