Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Othi helyzetjelentés, avagy úton a szabadság felé :)

2011.06.21. 15:04 | Othala | 7 komment

Sziasztoook :)

Holnap délelőtt lesz az utolsó vizsgám :) Ez azt jelenti, hogy végre elkezdődik a nyári szünetem, ami szeptember 20-ig fog tartani :) Hűűűh, hogy én mennyi mindent beterveztem a nyárra :D Gondolok itt az itthoni és személyes dolgokra, de rólatok sem feledkezem el :) Veletek mi újság van, mit fogtok csinálni nyáron? :)

Szombaton végre megkapom az alaplapom, így újra fog üzemelni a gépem :)  Igyekszem beiktatni a napirendembe a megkezdett Jack the Ripper végigjátszását. A felvétel már rég megvan, a szinkront fogom még elkészíteni. A mikrofon-probléma is valószínűleg orvosolva lesz, mert kaptam egy új headsetet, amin másik mikrofon van. Remélem ez jobban fogja észlelni a hangom :)

Ígértem nektek Morrowind és Oblivion összehasonlítást. Eredetileg egy cikket akartam írni, de írás közben rájöttem, hogy már 700 szót írtam, és még csak 2 szempontot hasonlítottam össze :/ Ha folytatnám, akkor nagyon hosszúra jönne ki. Megpróbálok inkább más játékokat írásban összehasonlítani, és a Morrowind/Oblivion összehasonlítást inkább egy videó keretében valósítom meg. Ehhez viszont több idő kell, mert ez a hetem le van foglalva :) Jövő héten viszont akkor nekiállok :)

Nah, ennyi mára, mehetek vissza tanulni... Jól megy a tanulás, csak nehéz nekiállni :D Nah, panaszkodás itt lezárva, inkább megosztom veletek az előző F1-es futamról készült vicces összefoglalót :) 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr523003162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigBeer96 · http://wwwplayformaone.blog.hu/ 2011.06.21. 20:42:17

Nagyon jó kis összefoglaló videó, a lényeg tényleg benne van xD

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2011.06.21. 21:59:15

Elvileg holnap lesz az utolsó szóbelim. :)
Milyen érdekes :P
Kanadai nagydíj pedig szhar volt.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2011.06.22. 14:58:44

@Othala:
Akkor is Szhar volt. Az SC-től kezdve egészen Alonso kieséséig. Számomra Szhar volt.

Dryenful 2011.06.22. 20:51:51

@Darth Revan Mester: A kanadai nagydíj jó volt,ha nem számoljuk bele azt a 2 óra várakozást :). Én nem láttam elejétől,de most legalább tudom,hogy esett ki Hamilton :D.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.23. 04:09:36

@Darth Revan Mester: Én annyira F1 fan vagyok, hogy nekem az a 2 óra semmittevés is tetszett, mert így tovább tartott a futam :D Jaj, és főleg azért tetszett, mert Button nyert, akii ugye a kedvencem :D Meg nagyon szép előzgetések voltak :P
süti beállítások módosítása