Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Hirözön

2008.10.19. 18:02 | Othala | Szólj hozzá!

Itt az ideje kicsit törődni a galériával is! A kommentekben irtátok, hogy egy kép rossz helyen van. Igen, tudom, csak még nem volt alkalmam áthelyezni. Hamarosan orvoslom a problémát. Az igért Still Life 2 képeket nem tudtam még feltölteni, mert az a rohadt Indafotó nemreagál a teltöltésre :S

Új oldaldoboz került ki a blogra, amit baloldalt láthattok. Azt szemlélteti, hogy a készülő videó összesen hány százaléknál tart. Abba beletartozik az ötlet, szinkron, vágás meg a felvétel. nemakarom külön kiirni, jobb igy egyszerűsitve. Néha, ha már fogok pontis dátumot tudni, akkor kiirom a megjelenési időt is.

Nekiálltam a következő bemutatónak, a felvételek egy része már megvan, nagyjából tudom, hogyan fogom megvalósitani a bemutatt, szóval remélhetőleg hamar elkészülök. Arra gondoltam továbbá, hogy a gyorsitás kedvéért egyszerre több videón fogok dolgozni, ami azt jelenti, hogy ha támad vmilyen ötletem bármelyik bemutatandó játékkal kapcsolatban, akkor azt azonnal megvalósitom.

Végezetül egy még jobb hir: a Vice City-n is már gondolkodtam. 3 részesre tervezem az alap bemutatót, ezen kivül kiadok bizonyos bónuszvideókat, amelyek elkészitésében páran segiteni fognak nekem. Természetesen az illetőket névszerint is meg fogom emliteni :) Ha bárkinek bármilyen ötlete/észrevétele van a VC-vel kapcsolatban, az dobjon meg egy emaillel, és őt is megemlitem a videóban :) A videókon kivül bejegyzéseket is fogok irni, amik sok finomságot fognak tartalmazni :) Csak tessék rendszeresen ellátogatni a blogra, ki tudja, melyik nap mit tartogat majd számotokra :)

Edit: Galéria frissitve és javitva!

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr83721792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása