Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Senshi bejelentés

2009.12.30. 19:29 | Senshi Inoue | 2 komment

Címkék: bejelentés senshi

Sziasztok!

Figyelem,figyelem,most egy kis lelki fröccs fog következni.
Készen álltok?
3...2...1...INCOMING!
Othival együtt készítettünk volna nektek egy karácsonyi különkiadás videót,ami a Devil May Cry 3 nevezetű játék közös bemutatása lett volna.Nos,ez nem jött össze,ugyanis technikai hibáink adódtak,így a nektek szánt meglepetésünket sajnos ki kellett dobnunk a kukába.
Így elhatároztuk,hogy szilveszteri különkiadást csinálunk nektek,ami úgyszintén nem jött össze,mert most családi problémák szóltak bele az én felemről,így a szilveszteri videó nem fog pont holnapra elkészülni,de nem is kerül kidobásra,mert később megvalósítható lesz.
És,hogy miért írom ezt le ide?
Nos,azért mert valami kib*szottul elegem van abból,hogy ha valami nagy dolgot akarunk csinálni,valami mindíg közbeszól és az egész tervünket összedönti,plusz szerettem volna,ha tudjátok,gondoltunk rátok.
Ezt követve egy kis személyes problémázásra is szeretnék helyet szorítani egy kis személyes vallomásnak.
Az iskola rengeteg időmet elveszi.Ezzel természetesen nem vagyok egyedül.Othinak is kevés szabadideje van az iskola miatt,nekem is,nektek is.Ezért nem láttok tőlünk mostanában videókat olyan mennyiségben,mint régebben.
Effecta helyzetéhez hasonló az enyém is.Bemegyek a suliba,felidegesítenek.Bemegyek a szakmai,ideiglenes munkahelyemre,felidegesítenek.Úton hazafelé felidegesítenek.
Hazajövök,itthon is felidegesítenek.A nap végére már annyi feszültség van bennem,hogy videózni már semmi,de semmi kedvem nincs.
Ezzel nem azt szeretném nektek mondani,hogy le fogok állni a videózással (bár jó párszor megfordult a fejemben),hanem rendes iskola időben számítsatok arra,hogy nem sokmindent fogtok tőlem látni.Ha van kedvem és szabadidőm,én minden tőlem telhetőt meg fogok tenni,hogy új videón mesterkedjek,de a valószínűsége annak nagy,hogy egy hónapban lesz egy vagy talán két játékbemutató,meg esetleg egy huntube poop tőlem.
Szóval,ennyit szerettem volna elmondani,pályafutásom alatt legalább egyszer nekem is ki kell adnom a nézők szeme láttára a gőzt,ez most megtörtént.
Hogy egy kis vidámság is szoruljon a dolgokba,nézzétek meg,ezt a fenomenális poop videót,garantáltan hatalmasat fogtok rajta nevetni,még ha nem is tudtok jól angolul.
Bárcsak én is ilyen jól tudnék poop-olni!
Előre is szeretnénk nektek sikerekben gazdag boldog új évet kívánni,nekünk meg sok-sok videót,amivel szórakoztatni tudunk majd benneteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr431633532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante.s 2009.12.30. 22:22:10

doh!!!(kár értük)

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2009.12.30. 22:58:28

Hát megértem a helyzeteteket.
Egyébként a videó nagyon nagy! XD
süti beállítások módosítása