Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Ez nem lehet igaz....

2008.11.04. 10:59 | Othala | 20 komment

Most jött el az a pillanat, mikor úgy érzem, hogy elegem van az egészből!!!! Egyszerűen minden gátol a videókészitésben. Amióta elkezdtem az egészet, folyamatos pechsorozat ér engem. Mikor azt hiszem, hogy neki tudok állni egy videónak, mindig közbejön vmi!!! Azért is van olyan elszomoritóan kevés videóm.

De ittvan pár konkrétum, hogy mi gátolt meg engem eddig: felmérők, feleltetés, nem móködik a mikrofon, aztán hirtelen megy, de akkor meg a vegas nem működik, ha az is rendbejön akkor lebetegedek, gyógyulás után windows reinstall, persze szinte rögtön betör a gépembe egy hacker, megint reinstall, aztán recseg a mikrofon, megjavitom erre lebetegszek, utána megint nincs időm, aztán kórházba kerülök 2x is... Most az a helyzet, hogy elkezdtem felvenni a beigért Experiment szinkronját, de a Vegas próbaideje lejárt, ezért nem tudtam befejezni. Feltettem egy újabb Vegast, erre NEM VESZ FEL SEMMIT A MIKROFON!. Nem pánikoltam, vettem egy új headsetet. Úgy sem veszi fel. Ok, akkor windows reinstall, DE IGY SEM MEGY. Mindent kipróbáltam már a beállitásoktól kezdve a frissitésekig, de egyszerűen sehogy sem megy. Most mit csináljak??????

Elnézést, hogy itt szónokoltam az előbb, de nemigaz már, hogy engem mennyi szerencsétlenség ér az utóbbi 3 évben. Kész, elegem van, közel állok ahhoz, hogy befejezzem a videózást. Pedig most akartam csomó videót kiadni. De nem, nem tehetem, mert nem reagál semmire se a mikrofon. Egyszerűen semmit se tudok vele kezdeni. Tényleg MINDENT megpróbáltam.

A szivem szakad meg, hogy ilyeneket irok, de lehet, hogy be kell fejeznem ez miatt a videózást. De gondoljatok bele: ha meg is oldódik a hangprobléma, addigra késő lesz, mert újból megyek iskolába. Na akkor aztán semmi szabadidőm nem lesz, mert eddig 2 hetet voltam+viszgáznom kell majd. A vizsga nem elég gond, mert még amit közben veszünk, abból is kegyetlenül számonkérnek. Nagyon szigorú és nehéz gimibe járok... A nehézség abból adódik, hogy mindenre állandóan kell tanulni, és sokat egyszerre. Azért nem adom fel, de lehet, hogy nagyon hosszú ideig nem tudok majd jelentkezni videóval. Megértéseteket köszönöm. Sziasztok.

UI: a blogot azért fogom szerkeszteni továbbra is.

Szerk: A mikrofon probléma megoldódott. Rájöttem mi a baj. Csatlakozási hiba lépett fel. Valszeg a gép hátulján levő mikrofon csatlakozó romlott el, tehát azt nem tudom többé használni. Egészen véletlenül észrevettem, hogy a gépház elején is van egy csatlakozó a mikrofonnak. Kipróbáltam, és működött a felvétel. Egy problémával kevesebb ugyan, de attól még visszavonulok egy időre az iskola miatt. Le kell vizsgáznom, be kell hoznom a lemaradást, és utána újra jelentkezek videókkal. Nem fogok dátumot mondani, majd meglepi lesz :) Addig Senshi társam tartja a frontot.

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr26749015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sharok 2008.11.04. 13:47:37

(öm védőoltás hogy ne legyél beteg?:P) és sajnálnám ha befejeznéd, jók a videójid még a hangod is jó :( :)

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.11.04. 14:13:16

Én sem akarom befejezni, de a jelenlegi probléma előtt teletetlenük állok...

adam 2008.11.04. 14:43:53

Kedves Othala:FEL NE AD KÉRLEK.Én egy rajongód vagyok szinte minden nap megnézem a blogot hogy mikor van videó.Nagyon szép a hangod kösztük ezért is szeretem a videóid.Tarcs ki biztosra veszem hogy nagy szerencséd lessz ezekben a napokban.Ne hagyd abba a videózást.Kérlek válaszolj.Bízunk benned.Ha abbahagyod jó pár embert elszomorítasz.Üdv:Ádám

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.11.04. 15:10:17

Mint már mondtam, nem akarom abbahagyni. De mit tegyek, ha sehogy se működnek a mikrofonok? Mintha nem is lenne.

Sámü Duck 2008.11.04. 15:18:45

Ne add fel, érzem, hogy most jön a te nagy szerencse sorozatod. Nagy rajongód vagyok és neked vannak az egyik legjobb videóid. Ne add fel!!! Ja és sok sikert.

madness1 2008.11.04. 15:58:03

hello

aszem nézd meg ho frisstve van e hardver, vagy neme érintkezési probléma van. remélem tuttam segíteni:d
amúgy ti ketten fasza párt alkottok:D


további szép napot
madness1

powi 2008.11.04. 18:11:32

ha új headsetet vettél akkor nemhiszem, hogy a mikrofonnak baja lenne, remélem a csatlakozót jó helyre dugod meg mondjuk a headseten lévő kapcsoló nincs off állásban :p amúgy meg szinte biztos, hogy a probléma valahol szoftveres szinten megoldható, egyszerűen csak a vezérlőpultban a hangrögzítésre válaszd ki a mikrofont, tekerd fel a hangerőt maxra, és a windowsos kellékekben lévő hangrögzítővel pl próbáld ki a felvételt, és játszd vissza, hogy lehet-e hallani.

powi 2008.11.04. 18:15:02

sok hangkártyához már olyan driver van ahol a felhasználó tud állítani dolgokat, szal esetleg driver beállításokat is nézz át, a lényeg mindig ez, hogy a mikrofon legyen kiválasztva hangrögzítésre, ne legyen némítva, és hangerő legyen ráadva. remélem menni fog :)

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2008.11.04. 18:57:42

Jaj ne.... :(
Pedig olyan nagyon jó vagy. Biztos meg lesz a megoldás. Ebben biztos vagyok! Ha abbahagynád az nagyából olyan nagy bűn lenne, mint a Fable 2 nem kiadni PC-re(most ez jutott eszembe)
De nagyon jó vagy. A hangod meg nagyon jó. Már-már énekesnek is elmehetenél mert a hangod van olyan szép, hogy egy kurva jó énekes legyen belőled! Ha nem videózás akkor az éneklést is megkénne próbálnod. :P ;)

RiChIeE 2008.11.04. 20:40:06

ne csináld... én élveztem a videóid amig készen lettek meg senhiét a ti blogotok és videóitok a kedvenceim ! Othala szerintem késöbb téli szünetre legalább probálj valamit kitalálni akkor szerintem lesz időd téli szünetben vagy valamikor és remélem menni fog a mikid meg a többi dolog ! Üdvözletem Sensihenk és Othalának!

telefonjack 2008.11.04. 21:28:56

Kedves Othala ABBA NE HAGYD KÉRLEEEEK!!!A TE VIDEÓID A LEGJOBBAK!HA KELL AKKOR ELKÜLDÖM POSTÁN A SAJÁT MIKROFONOM!Csak add meg hogy hol laksz :D.LÉCCI LÉCCI LÉCCÍ NE HAGYD ABBAAA MAJD ÉN ADOK LELKI ERŐT :D

telefonjack 2008.11.04. 21:30:34

2 MIKROFONOM IS VAN HA KELL,ODAADOM AZ EGYIKET ÖRÖKBE INGYEN CSAK NE HAGYD ABBAA!!!!!!4

telefonjack 2008.11.04. 21:39:30

SŐT MÉG A ZSEBPÉNZEM IS ODAADOM HOGY MEHESS KOREPETÁLÁSRA,VAGY HOGY VEGYÉL SOK CSOKIT MERT ÁLLÍTÓLAG ATTÓL JOBBAN FOG AZ AGYAD :D.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.11.04. 22:05:12

@powi
Amit leirtál, azzal már peóbálkoztam, és semmi eredmény.

@telefonjack
Abbahagyom a videózást, de csak egy időre. ha megoldódik a probléma, és a magánéletben sem ér több szerencsétlenség, akkor visszatérek. Visszatérek, mert a szivemhez nőtt az egész videózás, és ez a blog is. Közönöm, h felajánlottad a mikrofonod, de a bejegyzésben irtam, hogy nem azzal van a gond. Nem is lehetne, mert vettem egy tiszta újat. Iskolával meg csak annyi a gond, hogy sok a tanulni való. Betudom ezeket egyedül is pótolni, csak elveszi az időmet. Csokit pedig nemehetek a diétám miatt. De kedves tőled :)

Minenkinek köszönöm a biztatást, nem hallgatok el örökre, csak egy időre.

telefonjack 2008.11.05. 08:23:08

Azért szívesen,meg is érdemled a pihenést.Alig váromhogy újra kezd!

DarthWhite 2008.11.05. 16:14:28

első az egészség :)
második a videó
harmadik aaaa aa...... SÜTI :D

CaptainCsabi · http://rpggames.blog.hu/ 2008.11.06. 17:33:56

Othala ha le akarod tölteni a sony vegas 8.0 telljes változatát ( mivel van mellé keygen akkor csak egy bittorrent kell és ha ide kattintasz innen leszedheted :-).
Hidd el én is ezt használom, nagyon jó progi ;-).
thepiratebay.org/torrent/4021675/Sony_Vegas_Pro_8.0b_Build_217-AVCHD-MPG-AC3_FIXED

A leírásban ami mellé van le van írva mit kell csinálni remélem sokat tudomtam segíteni ;-).

UI.: Ha valakit érdekel nézze meg a blogom pls :-)

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.11.06. 22:44:16

Kösz, már van keygenem a vegas 8-hoz, de vmit elszúrtam, és nemengedi elinditani. Addig a 7-eset használom. Majd későbbi windows reinstall után fogom használni a 8-ast, de az még odébb van. Addig nem is lesz rá szükségem.

V · http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88 2008.11.09. 15:37:56

Én odaadnám a kilencest majd :D Én is most azt tesztelgetem (tényleg csak próbálgatom a dolgokat)... dun give up (:

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.11.09. 22:59:36

Ha nem sokban különbözik a 7-estől és a 8-astól, akkor hamar tanulható a kezelése.
süti beállítások módosítása