Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Morrowind - 4 ok, amiért érdemes kipróbálni

2011.05.12. 14:00 | Othala | Szólj hozzá!

Sziasztok :)

Régebben megígértem nektek, hogy írok néhány cikket a Morrowindről. Nos, amíg a gépem pihen, addig teljesítem az ígéretem :)

Remélem sokan hallottatok már az Elder Scrolls sorozat 3. részéről, a Morrowindről. Azt még jobban remélem, hogy játszottatok is vele :) Ha nem, akkor a következő összeállításban szeretném kihangsúlyozni a játék pozitívumait. Remélem olvasás után sokan kedvet kaptok majd a játékhoz :)

1. Izgalmas történet
A Morrowind egy olyan szerepjáték, amelynek van egy fő történeti szála, és ezt egészíti ki sok kicsi küldetés. A fő küldetés látszatra nem olyan hosszú, de ahhoz, hogy meg tudjunk birkózni az elénk állított feladatokkal, fejleszteni kell a karakterünket.
A történet eleinte homályos, csak annyit érzékelünk a fő történeti szálból, hogy a Pengéknek kell feladatokat teljesítenünk. A játék első része a terepszemlével, ismerkedéssel és a fejlődéssel telik. DE! Van egy pont, amikor a történet hirtelen beindul, és onnantól kezdve teljesen magába szippant! A történet röviden: kiderül, hogy a főhősünk egy régen élt vezér (ha férfi: Nerevar, ha nő: Nerevarine) reinkarnációja. Nem ez a tény az izgalmas, hanem az egész út, amit a játék során végigjárunk. Először is be kell bizonyítanunk Morrowind lakóinak, hogy mi vagyunk Nerevar reinkarnációja, másodszor pedig be kell teljesítenünk egy régi jáslatot :)

2. Hatalmas bejárható terep
A játék egy szigeten játszódik, ahol nagyon sok város található. Egyedül a városok felfedezésével, kereskedéssel, küldetések teljesítésével nagyon sok időt el lehet tölteni. De ez nem minden! A szigeten RENGETEG barlang található. Nagyon sok órát töltöttem a felfedezéssel, de így is kevés barlangban jártam. A barlangokban általában csontvázak vagy csontvázmágusok találhatók, akik különböző kincseket őriznek. Ha pénzhiány merül fel, mindenképpen érdemes meglátogatni egy-két barlangot, mert az ott talált holmikat el lehet adni.

3. Küldetések
Ha azt mondom, hogy rengeteg küldetés van a játékban, akkor enyhén fejeztem ki magam. Érdemes mindenkivel beszélni, mert legtöbbször beszélgetések útján jutunk újabb és újabb küldetésekhez. Szerencsére nagy a választék, így biztos találunk majd kedvünknek és fejlettségi szintünknek megfelelő feladatot. A magánszemélyek problémáitól kezdve egészen céhek és házak küldetéseit oldhatjuk majd meg. Több céhnek is a tagjai lehetünk, de a nagyházak közül csak az egyikhez csatlakozhatunk.

4. Fejlődési rendszer
Karakterünket úgy tudjuk fejleszteni, ha az elsődleges és másodlagos tulajdonságainkat fejlesztjük. Ezt megtehetjük tanárok segítségével vagy pusztán gyakorlással. Pl. az egyik elsődleges tulajdonságunk a hosszúpenge. Ahhoz, hogy fejlődjünk, nincs más dolgunk, mint megfogni egy hosszúpengét és az ellenség közé rohanni :) Minden tulajdonságunkat 100-ig tudjuk fejleszteni. Mivel sok tulajdonságunk van, ezért bizony van hova fejlődni :)

Ez volt tehát az első 4 indok, amiért érdemes kipróbálni a Morrowindet. Holnap további 4-et olvashattok :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr862892980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása