Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

(E3) Játék, amit várok: 2. The Testament of Sherlock Holmes

2011.06.19. 13:39 | Othala | Szólj hozzá!

Címkék: of holmes e3 sherlock testament othala

Fejlesztő: Frogwares
Kiadó: Focus Home Interactive
Műfaj: kaland
Megjelenés: 2011 (ősz?)

(Megjegyzés: Eredetileg az 5. helyre akartam besorolni, de ha igazán őszinte vagyok magamhoz, akkor ezt a játékot sokkal jobban várom mint a többit.)
 


 

Indok, amiért várom:
Ó emberek! Hogy én mennyire imádom a Sherlock Holmes történeteket! Jöhet bármi: film, könyv, játék. A Sherlock Holmes (kaland)játékok közül a legtöbbel játszottam és nagyon jónak találom őket. Sőt! Pl. a Sherlock Holmes: The Awakened a kedvenc játékaim közé tartozik. Főleg a történet és az újszerű megoldások tetszettek benne. Gondolok itt arra, hogy egy tipikus Sherlock Holmes történetnek indult, de teljesen máshogy fejeződött be :) Fokozatosan kezdett hasonlítani egy horror (kaland)játékra.
A Testament of Sherlock Holmes játékot is hasonló indok miatt várom. Arra számítok, hogy nagyszerű története lesz, tele feladványokkal és váratlan fordulatokkal.

Információk a játékról:
Elsőként a grafika szembetűnő. Végre egy olyan Sherlock Holmes játék, ami szépen néz ki! Oké, ez messze nem a legjobb grafika, de higyjetek nekem, sokkal szebb az előzőeknél.
A történetről egyelőre az derült ki, hogy mi (vagyis Holmes) fogunk bajba keveredni. Akárcsak a Sherlock Holmes film vége felé, most minket fog kergetni a rendőrség :) Ez mindenképpen izgalmasnak ígérkezik, mert nehezített körülmények között kell nyomozni és előkeríteni a tettest :)
Amiért még izgalmasnak tűnik a játék, az a PC Dome írása szerint a következő:

A játékmenet főleg a nyomozásra és a különböző rejtvényekre épül, melyek mindegyike komoly fejtörést fog okozni. A nyomozáshoz minden olyan eszköz a rendelkezésünkre áll majd, ami egy detektív repertoárjában szerepelhet. Össze kell gyűjtenünk a nyomokat és bizonyítékokat a tett helyszínéről, rekonstruálnunk az ott történteket, és magunknak kell kikövetkeztetnünk, mi miért történt. Nem mindegy, mikor mit kérdezünk a szemtanúktól, mert értékes információk maradhatnak rejtve előttünk. A nyomozás során nekünk kell eldöntenünk, melyik nyomon érdemes elindulni, és melyik vezethet zsákutcába.

Hűűha! Ezek szerint nem lesz lineáris, mint az előző játékok és sajnos a kalandjátékok legtöbbje. Szeretem azt, amikor a saját döntésem befolyásolja a játék további részét és jobban oda kell figyelnem a részletekre. Így sokkal élethűbbé és izgalmasabbá válik a nyomozás.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr302985976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása