Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Senshi Shorts - The Darkness

2011.10.03. 23:58 | Senshi Inoue | 2 komment

Címkék: the darkness senshi shorts

Sziasztok!

A Senshi Short rovatot olyan rövid,de lényegre törő játékbemutató rovatnak tervezem indítani,amiben olyan játékokat mutatok meg nektek,amikről valószínűleg nem lesz lehetőségem videókat készíteni.
Az első játékunk a The Darkness névre hallgató fps akciójáték!
Ez a játék 2007-ben jelent meg XBox 360-ra és PlayStation 3-ra,a Starbreeze Studios fejlesztette és a 2K Games adta ki.Egy létező képregény adaptációja ez a játék és az én legnagyobb bánatomra,alig ismerik az emberek.
Az első XBox 360 játékaim között volt ez a remekmű,aminek a története New York városába visz el minket,ahol egy olasz-amerikai bérgyilkost,Jackie Estecado-t alakítjuk.
Jackie árva kisfiúként élte az életét egy árvaházban és bérgyilkos jövőjét a helyi maffia vezérnek köszönheti aki örökbe fogadta.Ugyanebben az árvaházban ismerte meg Jackie élete szerelmét Jenny Ramano-t.
Hogy is áll össze ez a történet és mi köze a címben szereplő,sejtető Sötétséghez?
Tudni kell,hogy a Sötétség ebben a játékban egy olyan misztikus lény,aki emberi gazdatesteken keresztül manifesztálódik,hogy gyilkolással olthassa szomját.Tette ezt így számos élőlénnyel az idők során és mikor Jackie 21 éves lesz,a Sötétség őt választja ki.
Pont kapóra is jön a "paranormális barát",ha fogalmazhatunk így hiszen a maffia vezér pont Jackie 21-ik születésnapján dönt úgy,hogy nincs többé szüksége a fiú szolgálatára és megpróbálja megöletni,ekkor lép közbe a Sötétség!



Hátunkból fekete,penge éles csápok,valamint két démoni fej tör elő és a támadókat semmi perc alatt miszlikbe aprítja.Onnantól kezdve mi magunk döntjük el,hogy mikor hívjuk segítségünkre a Sötétséget.Használata stratégiai szempontokból fontos,mert amikor megidézzük,akkor egy pajzs is véd minket egy ideig a sérülésektől,plusz extra képességeink lesznek.Például az egyik démon fej felett átvéve a hatalmat,így azzal hátba támadhatjuk ellenfeleinket,csápjainkkal karóba húzhatjuk rosszakaróinkat vagy akár egy autót is hozzájuk vághatunk.
Erőnket növelni is tudjuk elhunyt ellenfeleink szívének elfogyasztásával.Természetesen nem mi esszük majd meg az emberi test eme fontos alkotó elemét,de a két belőlünk kiemelkedő démon fej olykor jókat veszekszik a finom falaton.Ezek elfogyasztásával ráadásul a Sötétség is erősebb lesz,így például tovább tudjuk majd speciális képességeinket használni.
És ez még nem minden,hiszen segítőink is lesznek a játék során kis démonok formájában.Őket dimenzió kapukból hívhatjuk segítségül,mindegyikőjük más viselkedési formát követ.Az egyik például a közelharcban szereti ellenfelünket megcsonkítani,a másik egy óriási gépfegyvert hord magánál,a harmadik egy TNT-vel a hátán játszik öngyilkos merénylőt.
Erőnk hatalmas lesz,bár fontos kritérium,hogy nem szabad fényben lennünk.A Sötétség ezt nem szereti,így a közeli fényforrásokat érdemes mihamarabb kiiktatni,hiszen csak a sötét helyekről tud magához elég erőt venni,hogy újratöltse magát (van olyan démoni segítőnk,aki kifejezetten a fények kiiktatására "szakosodik").
Emberi lőfegyverek széles arzenáljából is válogathatunk természetesen,bérgyilkos múltunk miatt pedig,ha közelről akarjuk elsütni egy ellenfelünkre a fegyverünket,akkor egy igen durva kivégző animációt kapunk.


 
Mindezeket olvasván miért is olyan különleges ez a játék? -gondolhatjátok.Kedves olvasók,én szerintem még soha,egy játéknál sem tudtam annyira beleélni magamat a főhős szerepébe,mint Jackie esetében.Elmagyarázom miért is mondom ezt!
A maffia nagyon hamar a barátnőnket Jenny-t is célba veszi.A játék nagy hangsúlyt fektet arra,hogy tényleg törődjünk ezzel a lánnyal!Teszi azt olyan módon,hogy az átvezető animációkból igen kevés van a játékban,amikor egy átvezető jelenethez érünk,akkor is arra nézünk amerre szeretnénk,sőt még befolyásolhatjuk is olykor a jelenet kimenetelét.
Egyik ilyen jelenetben meglátogatjuk Jenny-t az otthonában,leülünk vele tv-t nézni,a pár összebújik és amikor elcsattan köztük a szerelmes csók,a fantasztikusan eltalált zenei aláfestés teszi fel az i-re a pontot!
Az egész játékra jellemző ez a fantasztikus hangulat a tökéletes zenei aláfestéssel és változatos játékmenettel a képernyő elé bilincseli a játékost.Amikor a maffia kezet emel a barátnőnkre,a lassan beinduló,majd pörgésbe átcsapó metál zene támogatása,ahogy bosszút állunk rajtuk...átérezzük a főhős fájdalmát,hogy mit vettek el tőle,hogy már nincs mit veszítenie és sajnos látjuk is,hogy a Sötétség lassan felfalja a lelkét,mert hiszen egy ilyen teremtmény sosem jó indulatból lép be hirtelen valaki életébe.
A játék rendelkezik többjátékos móddal,ami sajnos nem lett olyan kimagasló minőségű,mint az egyszemélyes játékmód.Megtaláljuk benne a deathmatch és a team deathmatch játékokat,egyetlen különlegessége,hogy ha a szerver engedélyezi,akkor emberből át tudunk változni kis démonná.Fegyvereket ilyenkor nem tudunk használni,de kétszer olyan gyorsak leszünk és a falakon is tudunk mászkálni.


 
Aki szereti az ilyen érzelmekkel töltött akciójátékokat,annak én bátram tudom ajánlani a The Darkness-t. Készül már a játék második része is,ami csak jövőre fog megjelenni,de az XBox 360 és PlayStation 3 mellett már Pc-re is ki fogják adni!
A második játék bemutató videójával zárom is ezt a cikkemet,köszönöm szépen a figyelmeteket!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr363276749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dryenful 2011.10.05. 15:15:21

Jó lett ez a teszt és ez a Senshi short se egy rossz ötlet. Elvégre ezzel kevesebb probléma van,mint egy bemutató videóval,csupán a gondolataidat kell összeszedned. Szerintem még nyugodtan csinálhatsz ilyet.

Slesh 2012.02.27. 18:15:17

Nekem is tetszik. Néhány videó közben, és részletesebb magyarázat. Egyébként a játék is tetszik. És Senshi, bocs, hogy megkérdezem, de mikor lesz már új vidi?
(Az előző is nagyon tetszett)
süti beállítások módosítása