Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Mike Oldfield - Tubular Bells

2012.03.01. 09:42 | Senshi Inoue | 7 komment

Címkék: mike bells oldfield tubular

Sziasztok!

Szeretnék veletek megosztani egy remekművet!
Kérlek szépen titeket,hogy üljetek le és szenteljetek ennek az előadásnak egy órát az életetekből.Akkora energia és akkora erő van ebben a produkcióban,hogy én még most sem tértem magamhoz tőle.Ezt mindenkinek hallania kell!
Remélem tetszik majd nektek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr304259791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vreid 2012.03.01. 15:08:49

Hát nem az én zeném :D

A Hülyék Pörölye 2012.03.01. 22:59:43

Oldfield állati, Joey Satrianit tudom még szeretettel ajánlani ;)

Electrogen 2012.03.02. 08:25:46

Örülök Senshi, hogy tetszik neked Oldfield mester zenéje. Ez az ember maga a tehetség és a stílus! Sok mondvacsinált együttessel és zenésszel ellentétben ő bizony már a 60-as évek óta tolja a melót! Az ő nevéhez köthető a Moonlight Shadow (az eredeti, amit már húszezerszer feldolgoztak)

Az általad betett videóban a koncert a Londoni Hyde parkban volt 1998-ban. A közönség ÜLVE! nézte és hallgatta (mint egy színházban vagy moziban) a koncertet és az előadást a SZAKADÓ ESŐBEN! Ez a nem semmi. Nem tomboló hullarészeg és félájult emberek vonaglottak a nézőtéren, hanem fegyelmezett emberek, akik ülve figyelték az eső ellenére ezt a zseniális előadást, és csak a legutolsó számnál állta fel, hogy mozogjanak egy kicsit. Döbbenetesen szimpatikus!

Ez a koncert hosszú évek óta megvan eredeti DVD-n, és hát had ne mondjam milyen, amikor a házimoziban 5.1-ben dörömböl a nappaliban.

Mellesleg nálunk az egész család és a rokonság is szereti!

Electrogen 2012.03.02. 08:29:38

Vreid

Azt mondod ez nem a te zenéd. Oké, de legalább ezt hallgasd végig (bő 8 perc csak) belőle:

www.youtube.com/watch?v=5BSGdX7eNn4

Vreid 2012.03.02. 16:46:11

@Electrogen: Végighallgattam, de sajnos elaludtam rajta...mindenképpen tehetséges emberek, ezt nem vitatom, hisz hangszereken játszanak. Csak nekem nem az ilyen unalmas(számomra) instrumentális pop/rock féleség a stílusom vagy szenvedélyem....nem tudnék végigállni egy ilyen koncertet, mert semmi élvezetet nem nyújt számomra...de tényleg biztos profi zenészek, ezt nem tudhatom, mert telljesen más kategóriában mozgok... :)

Dj.Pk 2012.03.04. 00:28:24

Én is más kategóriában létezem, a rap-től a reggae-n át a metálig (és annak alfajai) mindent hallgatok, de a pop/rock valahol kimaradt a sorból, nem tudom egyszerűen meghallgatni.
süti beállítások módosítása