Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Végigjátszások?

2013.04.14. 18:40 | Senshi Inoue | 6 komment

Címkék: végigjátszások

Sziasztok!

Nagyon szeretem az Irrational Games játékait. Amihez Ken Levine hozzányúl, az rossz nem lehet (az én nézőpontomból biztosan nem)! Tervezek a jövőben egy Irrational Games végigjátszás maratont tartani, ami a következő játékokból fog állni:

System Shock 2
A Good Old Games jóvoltából interneten keresztül ismét meg lehet vásárolni ezt a zseniális játékot. Életemben soha nem játszottam még vele és bűn is lett volna ezt kihagyni, mert ahhoz képest, hogy egy 1999-es játékról van szó, roppant szórakoztató, összetett és hatalmas kihívást tartogat!

BioShock
A BioShock előtt sok FPS játék járt már a kezeim alatt, de olyan, mint a BioShock, egyikhez sem hasonlítható. A játék cselekményeinek helyt adó, tenger fenekén épült város már egy nagyon vonzó tényező volt számomra és ezt a fejlesztők a fordulatokkal teli sztorival, számtalan stratégiának helyt adó harc rendszerrel még jobban megfejelték!

BioShock 2
Öt évvel az első rész cselekményei után ugyanabban a városban, de egy teljesen új főhőssel folytatódik a történet! Személy szerint ebből a listából, nekem ez a játék a kedvencem, mert az előző játékra is jellemző morális döntések itt olyan érzelmi tölteteket tartogattak, hogy többször is nekiestem a játéknak, csak mert kíváncsi voltak, mi lesz, ha másképp járok el bizonyos szituációkban.

BioShock Infinite
Eltávolodva a tenger fenekétől a felhők fölé repítenek minket a fejlesztők egy, a civilizációtól teljesen elzárkózott, az önálló rendszerei, szabályai alapján működő, repülő városba, ahol az elképzelhetetlen is megtörténhet.
Magánnyomozó főhősünk megbízást kap, hogy hozzon el egy lányt ebből a városból. A dolgot jelentősen megnehezíti az, hogy a szóban forgó lányt a helyiek istenként tisztelik, a mi kezünkön, pedig egy olyan sebhely van, ami a vallásuk szerint az antikrisztus jele. Érdekes egybeesés, nem igaz?
Tudom, hogy egyszer már kiraktam ide ezt a videót, de nagyon tetszik a zene, amit a készítők kiválasztottak hozzá!

Nektek mi a véleményetek az ötletről?

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr675222507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navajonkee 2013.04.14. 19:08:54

Én azt mondom, mindegy mit, csak csináld! :)

A Hülyék Pörölye 2013.04.14. 20:29:40

nagyon-nagyon-nagyon állat ötlet! :D

prédikátor 2013.04.15. 10:48:43

Ez biz' egy nagyon király ötlet!

Lawyer96 2013.04.16. 16:59:22

i think its a fucking great ideal

Lawyer96 2013.04.16. 17:00:30

bár én annak is örülnék ha kapnánk egy Sillent Hill maratont

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.04.21. 14:27:09

System Shock 2 egyértelmű! :D
süti beállítások módosítása