Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Egy kis szünet

2013.08.07. 10:54 | Senshi Inoue | 5 komment

Címkék: kis szünet egy

Sziasztok!

Úgy néz ki augusztusban szüneteltetni fogom a videózást.
Szeretnék egyes félbehagyott projektekre több időt fordítani és rá kellett jönnöm, hogy ez a jelenlegi élethelyzetemben kicsit nehezebben fog menni, mint gondoltam.
Hosszú távú terveim közt szerepel, hogy folytatom a játékbemutatók és a huntube/youtube poop-ok készítését, illetve az XBox 360 kalandot is megpróbálom helyre rázni, de ez utóbbi nagyon képlékeny.
Tudom, régebben írtam már hasonló terveimről és ígértem már ezt-azt, viszont most tényleg arra szeretnék koncentrálni, hogy ezek meg is valósuljanak. A végigjátszások központba kerülése pedig a jelen élethelyzetemnek felelt meg a legjobban, plusz ezen a területen is ki akartam próbálni magamat.
Félreértés ne essék, a szünetet is csak azért jelentem be, mert dolgozom idő alatt a videókon, de valószínűleg, legkésőbb csak szeptemberben fogjátok őket látni.

Köszönöm szépen a megértéseteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr465449387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabepac 2013.08.11. 22:59:33

Senshi, kövesd a szívedet :D

adamka0913 2013.08.14. 21:55:13

Oké Senshi dolgozz végezd el a személyes ügyeidet meg minden de jók legyenek a vidik !?! :D

Senshi Inoue 2013.08.14. 23:26:17

Ma éjféltől ismét lesz móka és kacagás! :D

XDávid 2013.08.16. 18:48:26

Üdv Senshi!
Adhatok pár tippet a system shock 2-höz? Én is játszottam vele, és pár dologra ha figyelnél, megkönnyítené a bolyongásodat, gondolok én itt a kémiai raktárakra ;)
süti beállítások módosítása