Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Oblivion fail by Othi

2011.06.01. 16:14 | Othala | 15 komment

Sziasztok!

Szeretném veletek megosztani , hogyan jártam pórul az Oblivionban :D A fő történetszál egyik feladata, hogy űzzük ki Kvatch városából a szörnyeket és zárjuk be az ott lévő Oblivion-kaput. Amikor még a gépemen játszottam, akkor nehéznek találtam ezt a küldetést. Igaz, hogy gyengébb szörnyek voltak ott (scamp), de nem bírtam velük. A játék újrakezdése után úgy döntöttem, hogy először felfejlesztem a karakterem, és utána megyek felszabadítani Kvatch-ot. Az érdekes rész most jön :D Odamentem Kvatch-ba, de a gyengébb szörnyek helyett erős daedra szörnyeket találtam :D (Storm Astronach, Daedroth, Spider Daedra, Xivilai) OLOLOL, először azt hittem, rosszul látok :D Úgy látszik a játék/ellenfelek nehézsége az én fejlettségi szintemhez igazodik :D Mivel erős szörnyek voltak Kvatch-ban, természetesen minden segítő karakter naaaaagyon hamar meg is halt, így egyedül kellett szenvednem :D Szerintem az egész játék alatt nem ittam ennyi gyógyitalt, mint most :D Szerintem jobban jártam volna, ha minél hamarabb nekiálltam volna ennek a küldetésnek :D

Fail 2:
Én lettem a tolvajok céhének az új vezetője, vagyis a Gray Fox. Kaptam is egy sisakot, amit azonnal felpróbáltam, erre az őrök nekemugrottak :D Ugye felismerték a Gray Fox sisakját :D LOOOL

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr412949053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Senshi Inoue 2011.06.01. 17:05:57

Nem vagy egyedül,először én is így jártam és igen,az ellenfeleket a szintedhez igazítja a játék. :D
Majd még a fő küldetés utolsó harcánál mennyi életerő italt fogsz meginni,az lesz még a figyelemre méltó! :)

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.01. 18:19:30

@Senshi Inoue: Ajja, akkor az érdekes lesz :D Mondjuk van egy olyan előnyöm, hogy most 100%-ig immunis vagyok a tűzre :D

Vreid 2011.06.01. 21:53:50

Szia Othala :)

A beállításokban akármikor változtathatod a játék nehézségi szintjét egy csúszkán.

Ja, és a Morrowindben mondtad, hogy nagy a kavarodás a küldetések között...Megnyomod a küldetések menüt, aztán bal alsó sarokban beállítás-ra kattintassz, és ott van, hogy küldetések és ott rendezve van az összes küldetés, mint az Oblivionban. :)

ui: Nem tudom, hogy csak az alapjátékba ez benne van-e, mert én mindig kiegészítőkkel játszottam eddig, de remélem, hogy tudtam segíteni :)

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.01. 22:31:23

@Vreid: Tudom, de az olyan megalázó lejjebb tolni a nehézségi szintet :D

Érdekes, én a Morrowindben nem tudtam rendezni a küldetéseket :D Pedig ugyan azt csináltam, amit leírtál. Nekem a kiegészítők nem voltak fent, szóval lehet ez volt a probléma.

Ekibit 2011.06.02. 15:33:30

Az oblivionban már a karakter generálásánál eldől hogy végig fogod-e vinni cheat nélkül. Az a trükk a játékban hogy amikor szintet lépsz és kiválasztod hogy mely tulajdonságaidat erősíted akkor az ellenfeleknek is az a tulajdonsága fog erősödni csak ők mindig 3 pontot kapnak. Tehát ha mindig 1-2 pontot adsz egy tulajdonságra akkor az ellenségeid erősebbek lesznek mint te. Ezt úgy lehet a leghatékonyabban kiküszöbölni hogy a játék elején csak 2 olyan fő képességet választasz ki amit használni is fogsz (destruction/blades/blunt/heavy/light armor). Ezáltal lassabban nő majd a szinted és több pontot tudsz adni a tulajdonságaidra így mindig előnyben leszel. Ja és soha ne válaszd az alchemy vagy armorer képességeket mert azok túl gyorsan nőnek+az italkészítés a leghatékonyabb módja a pénzszerzésnek.

Remélem segítettem XD

Vreid 2011.06.02. 15:46:31

"az ellenfeleket a szintedhez igazítja a játék. "

Ez tudomásom szerint Morrowindnél is így van. Most akkor a játék legelején kitudom nyírni Dagoth Ur-t? :D Vicces lenne :D

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.02. 16:12:53

@Ekibit: Lool, pont az alchemy az egyik fő tulajdonságom :D Mivel rogue vagyok, ezek vannak: athletics, blade, block, illusion, alchemy, light armor, mercantile

@Vreid: A Morrowindben szerintem nem igazodnak a szintemhez. A vége felé egy szörnyet egy kardcsapással intéztem el. NPC-ket úgyszintén.

Dryenful 2011.06.02. 20:50:01

Dupla FAIL. Szép munka :). Az elsőhöz annyit tudok hozzá fűzni,hogy akkor ne tápold magad jobban. Csak nehezebb lesz és szerintem nincs kedved egyedül harcolni minden ellen,mivel a segítő NPC-k (ahogy kiolvastam) Nem igazodnak a szintedhez. másodikhoz meg annyit fűzök hozzá,hogy úgy tűnik a Szürke Róka nem jó jel a városokban :).

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.02. 23:09:58

@Dryenful: Szerintem minden NPC erősödik... az ellenfelek biztosan :D

A Gray Fox volt ugye a tolvajok céhének mestere, és annyira "népszerű", hogy mindenhol körözik :D

Ekibit 2011.06.03. 13:56:23

Azt nem tudom hogy minden NPC erősödik-e de az őrök biztos :P

unstopable 2011.06.03. 20:13:58

hogy lehet szintet lépni morrowindbwn? de komolyan.

amugy othala! hol találsz anyi küldit, mint amit mondtál, mert én 4 várost jártam végig, és csak 2-t találtam.

Dryenful 2011.06.03. 20:48:14

@Othala: Nevezzük inkább hírhedtnek :).
@unstopable: Szerintem minden városival beszélgetni kell és majd csak az egyik ad.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.03. 20:58:52

@unstopable: A küldetéseket úgy kaptam, hogy van a fő történetszál, aztán beléptem a mágusok, tolvajok és a harcosok céhébe, ezen kívül Hlaalu-ház tag is voltam. Ezeknek mind teljesítettem küldetést. Ezen kívül MINDENKVEL, akit meglátta, beszélgettem, és úgy kaptam meg a küldetéseket. Sokszor a gyorsaság kedvéért nem is olvastam el a párbeszédeket, csak kattintgattam a lehetőségekre, hogy hátha kapok küldetést.

unstopable 2011.06.03. 21:17:12

ooo akkor tom hol csesztem el. Ha beszéltem valakivel, láttam hogyolyat ír hogy pl specific place vagyservices, és azt hittem az nem csinál semmit de ezek szerint azokra kattintva lehet küldiket találni?

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2011.06.03. 23:44:17

@unstopable: Nem, simán a kiírt lehetőségek között vannak elbújva. Mindenre rá kell kattintani.
süti beállítások módosítása