Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Still Life 2 késés :(

2008.10.18. 06:00 | Othala | Szólj hozzá!

A Still Life bemutatómnál emlitettem, hogy idén novemberben meg fog jelenni a folytatás. Sajnos a készitők bejelentették nemrég, hogy késni fog a játék, az új időpontot 2009 elejére tűzték ki. Remélem később aztán mondanak vmi biztos időpontot, mert tűkön ülök a kiváncsiságtól. Természetesen azonnal be fogom szerezni, és a végigjátszás után készitek egy bemutatót.

Azért minden rosszban van vmi jó, ugyanis készitettek egy honlapot a 3 játéknak (Post Mortem, Still Life, Still Life 2). Katt!

A youtube-on bejelölt engem pár hónapja vmi VicMcPherson (biztos látta a Still Life végigjátszásomat :D), mikor felnéztem az adatlapjára, egyből rájöttem, hogy készitettek a Still Life-nak egy youtube-os profilt, ahol meg lehet lesni pár videót. Katt!

Ezen kivül a galériába feltöltök pár képet a készülő játékról a hétvégén.

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr43718612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása