Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Gothic 3 - Forsaken Gods

2008.12.07. 12:28 | Othala | 17 komment

Az egy dolog, hogy abbahagytam a videózást a tanulás miatt, és az még egy dolog, hogy semmire sincs időm, de mint igazi Gothic fan, MUSZÁJ volt kipróbálnom a Gothic 3 kiegészitőjét. A továbbiakban az ezzel kapcsolatos élményeimet fogom megosztani veletek.

Gothic 3-ról röviden annyit, hogy sokan szidták a sok bug miatt. Annyira azért nem volt vészes a dolog, simán elvoltam a játékkal, a baj csak azzal volt, hogy optimalizálatlan volt a játék, és végzetes bugok voltak benne. Tehát nem a bugok mennyiségével, hanem a minőségével volt a gond.

Most pedig a Forsaken Gods - a fejlesztőcsapat (most lusta vagyok megnézni a nevüket, de nem a Spellbound) nemtudom, hogy mi a francot csinált eddig, mert a játék szinte teljesen ugyanaz, mint a Gothic 3!!! Értem ezt a grafikára, a környezetre, a megvalósitásra. Ok, ez egy kieg, de véleményem szerint 0 energiát fektettek abba, hogy szebbé tegyék a játékot. Ugyanúgy ez is szaggat a gépemen (annak ellenére, hogy megvan az ajánlott követelmény), és ugyanolyan a grafika. Olyan furcsa vhogy. A főhős haja meg egy bokorra emlékeztet.

Azért a helyzet nem annyira rossz, mert meg kell őket dicsérnem. A történet ugyanis meglepően jó, igazi Gothic hangulata van. A fő feladatunk Myrtana egyesitése, és ez a szál ágazik aztán fokozatosan tovább. Ez is rendben van. A feladatok változatosságáról nem tudok nyilatkozni, mert nekem a Gothic 3 küldetései is megfeleltek. A környezeten kicsit változtattak, Trelis városa pl. további területekkel van kibővitve.

Az tény, hogy a Gothic 3 nem lett letesztelve, nem lehet végigvinni a játékot patch nélkül, éppen ezért a Jowood tanulhatott volna a hibájából, és több időt kellett volna a Forsaken Gods fejlesztésére forditania, hogy kiküszöbölje a hibákat. Annek ellenére mi történt? Állitólag a rajongók kedvéért dobták idén a piacra, miközben jövőre tervezték a megjelenést. Tudjátok mit mondok én erre? Azt, hogy ROHADJANAK MEG!

A Forsaken Gods tesztelése ugyanis még csak EL SEM KEZDŐDHETETT! Ezt onnan gondolom, hogy rögtön a leges legelső párbeszédben olyan hiba fodul elő, hogy mást mond a szinkron, mint ami a feliratban van irva. Uff.. ezt párszor még csak-csak el lehet nézni, de ez a hiba RENGETEGSZER előfordul. Ezen kivül sok párbeszéd nincs is leszinkronizálva!!! Ezt komolyan mondom! Mikor a fekete mágussal beszélgettem, se a főhősöm, se a mágus nem adott ki egy hangot sem, csak a feliratra voltam utalva. Ezen kivül miért van olyan kevés szabadon élő állat??? Sokszor percekig rohangáltam, és 1 db állattal sem futottam össze.

Befejezésképp pedig leirom a legszörnyűbb hibát: NEM LEHET VÉGIGVINNI A JÁTÉKOT!!! És ez szinte az elején kiderül. Silden városában kezdődik a játék, és eleinte Silden meg Geldern között futkosok feladatokat teljesitve. Geldern-ben kapok pár feladatot (talán 5-öt), amik nélkül a fő küldetésszál nem megy tovább. Az egyik feladat, hogy Hamlar-t és pár kereskedőt sértetlenül vigyek el Sildenbe. Útközben 4 ork támad ránk, de ők nem jelentenek különösebb gondot, igy Hamlar sikeresen megérkezett Sildenbe. Igen, Hamlar. De hol a francba tűnt a 6 kereskedő? Visszamentem az úton, és megtaláltam őket, amint céltalanul, össze-vissza járkáltak egyik pontból a másikba... Nélkülük meg nincs teljesitve a feladat. A másik küldetésnél az a feladatom, hogy Trelisben szerezzek infókat a fekete mágusról. Kikérdeztem a kijelölt orkokat, és nem fogadja el a játék teljesitettnek a feladatot (fórumokon olvastam, hogy másoknak is ez volt a problémája). Ezen kivül pedig a fekete mágus éjjelenként el szokott tűnni, és követnem kéne őt, hogy hova megy. Igen, követném én őt szivesen, ha nem tűnt volna el nyomtalanul.... Egyszerűen felszivódott, nincs a szobájában se éjjel se nappal...

Remélem, hogy a javitások orvosolni fogják ezeket a problémákat, mert végig szeretném vinni a játékot mindenképpen. megjegyzés: én 1.1-es patch-el játszottam, úgy látszik ez nem elég...

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr73809071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V · http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88 2008.12.07. 16:30:36

Erről épp beszéltél tegnap. Csak a quick cash-in meglegyen, de a tesztelés az NEEEEEM...

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2008.12.07. 16:43:54

Pedig már kezdtem reménykedni. :(
Jó játék a Gothic de úgy elrontana és a kiegészítőt is jelek szerint. :(
Szomorú.

CaptainCsabi · http://rpggames.blog.hu/ 2008.12.07. 16:57:45

Én is tök ideges voltam! Nem tudtam hogy az ebereknek mi a baja a gothic 3-al mert nekem 1 bug se volt. Hát ha az ilyen volt most már megértem őket..........

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.12.07. 17:56:44

A Gothic 3 egy nagyon jó játék (annak ellenére, hogy átkoztam néhol a készitőket), és majd fogok róla bemutatót késziteni.
Szóval a Gothic sorozat lefoglalva!

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2008.12.07. 21:28:27

Természetsen a Gothic 3 jó játék a hibái ellenére. De amikor pl. azt a ******************** fehér farkast kellett megkeresenem órákon át. Nem is beszélve hogy volt azoknak akiknek követiük kellett megkattantak. Káromkodtam rendesen. Kicsi de kurva idegesítő hibák.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.12.07. 21:53:58

Őszintén azt a fehér farkast meg sem találtam. Pedig rengetegszer bejártam Nordmar-t.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2008.12.08. 17:20:09

Speciel amikor a farkast kerestem találtam meg Xaradas tornyát. :D
Pedig ha jól tudom, akkor ezeknek a küldetés sorok végén kellett volna megtalálnom. :D

Am. engem az idegesített néha hogy nem tudtam hol a fenében vagyok. Előfordult hogy órákig bolyongtam mire megtaláltam valamit amit épp kerestem. Vagy ahova a küldetés miatt kellett volna mennem.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.12.08. 17:36:00

Nem vagy egyedül, én is bolyongtam Nordmarban, és sok idő után sem tudtam megkülönböztetni, hogy mi merre van. Amikor elkezdett esni a hó, akkor aztán elszabadult a pokol :D Akkor a tőlem 5 centire levő tárgyat sem találtam meg xD

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2008.12.08. 17:41:31

Pedig am. tényleg nem lenne rossz játék de ezek miatt...

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.12.08. 18:14:06

Nem Nordmarral van a probléma. Azt úgy fogom fel, mint egy felfedezendő helyet, egy új kihivást. A baj a végzetes bugok miatt van. Ha nem akadna el a fő cselekményszál, és végig lehetne vinni a játékot, akkor nem panaszkodnék a bugokra.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2008.12.08. 18:44:27

Az is igaz. Nekem pl. annyira elegem lett néhány résznél hogy fogtam magam rövidebb út: Xardasnak segített azt ennyi. Egyszerűen annyira irritáló volt néha hogy a végén már elegem is lett belőle. Mondjuk amikor a királytól kellett vmit szerezni az vicces volt. Elöször befagyott aztán nem volt a királynél semmi. :P :S :D
De alapjába vége nem rossz a játék. De azért lehetet volna rajta javítani. Na meg tesztelni.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.12.08. 19:04:06

Tesztelés a Forsaken Gods-nak se ártott volna....

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2008.12.08. 21:10:33

De hát a pénz beszél kutya ugat és a játékos meg káromkodik mint a kocsis.

telefonjack 2008.12.08. 21:39:18

Hát ez mondjuk télleg nagy szégyen.Én mind a 3 részét végigtoltam nagy mosojjal az arcomon.de ez..:(
Én inkább várok még egy évet hogy egy jó játékot kapjak.EZ TISZTA PAZARLÁS!!

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.12.08. 21:43:30

Takarékos megoldás ---> torrent.

powi 2008.12.09. 18:28:29

én csak a gothic 2-vel játszottam, de az nagyon bejött.

Othala · http://othala-senshi.blog.hu/ 2008.12.09. 18:43:38

Azt ajánlom, hogy próbáld ki a Gothic 1-et is, mert az adja meg a sorozat igazi hangulatát, az mindennek a kezdete, és a világ, amit megteremt egyszerűen magával ragad. Akárki akármit mond, szerintem a legjobb rész az 1-es, mégha a grafikája nem is volt szép. De hát 2001-es játék, nem lehet rá haragudni, főleg azért sem, megt a maga módján szép az a grafika, és bugok sincsenek benne. Legalábbis nagyon minimálisan.
süti beállítások módosítása