Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Új blog!

2009.07.15. 00:19 | Othala | 2 komment

Bizony, 5 kollégámmal (Visor, Laczfy87, Vazar, TMartin3000 és Effecta) úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy közös blogot, ahová olyan bejegyzéseket irunk, amilyeneket akarunk. Lesz az oldalon bemutatóktól kezdve, szerintem videón át egészen random hülyeségig és baromkodásig minden + bármi egyéb. Érdemes naponta látogatni az oldalt, mert nagy valószinűséggel naponta többször is fog frissülni, mivel 6-an szerkesztjük egyszerre, és hát ötletben és hülyeségben sosincs hiány :)

Az oldal cime: http://yeshno.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr111246848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása