Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Videók érkeznek!

2010.04.18. 12:19 | Senshi Inoue | 4 komment

Sziasztok!

Ha minden igaz és semmi sem hazug,akkor ma sikerül kb. három vagy négy videóval elkészülnöm,amit holnap már látni is fogtok,ha kinyitjátok a szemeteket.
A videóimat mindíg úgy rakom fel YouTube-ra,hogy privátba teszem őket és csakis akkor teszem őket publikussá,amikor a YouTube már feldolgozta őket és HD-ban is nézhetőek.
Jelenleg három projekten dolgozom egyszerre és a következő videó állása ablakban történetesen a Rossz Pc Junior Oscar videóm állását kísérhetitek figyelemmel.
Nem az fog holnap felkerülni,hogy őszinte legyek,de remélem a holnapi bemutató miatt is megérte ennyit várnotok.Ne haragudjatok a sok késésért,de mint mindíg,nem sok időm van a suli meg a munka mellett videózni is.
El szeretném mondani nektek,hogy Steam-en,XBox LIVE-on,MSN-en,Skype-on,meg egyéb ilyen helyeken ne vegyetek engem fel partnernek,ismerősnek,stb.Hogy miért nem?Nem azért mert gondom lenne veletek,hanem csupán azért,mert nem szeretem,ha idegen emberek vannak az adott ismerős/barát listámon.Hiába vagytok a nézőim,attól függetlenül nem ismerjük annyira egymást.Örülök,hogy néztek engem rendszeresen és növelitek azt a kedvet bennem,amiért én videókat csinálok és még egyszer mondom,ne vegyétek ezt sértésnek.Példának felhozom a Steam barát listámat.Van rengeteg ember a listámon,akikkel egyáltalán nem is szoktam játszani,sőt beszélni se nagyon.Megvan a baráti köröm,akikkel szoktam játszani (Pl. Feddjoe és még pár ember),mással nem is játszom egyáltalán.Így a többi ember a listámon úgymond feleslegesen van ott.Lehet,hogy ez nem valami jó dolog,de üsse kavics.Köszönöm a megértéseteket.
Jó szokásaimat megtartva most is kirakok ehez a poszthoz valami kis hülyeséget,amin lehet mosolyogni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr131931289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prédikátor 2010.04.18. 17:58:29

A _Gears of war nem fps :P

Dryenful 2010.04.20. 15:26:53

Jó kis vidi csak a próbáknak semmi köze nincs az FPS-ekhez
süti beállítások módosítása