Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Szeretem az időjárást

2010.05.22. 08:40 | Senshi Inoue | 2 komment

Címkék: az szeretem időjárást

Sziasztok!

Nem tudom ki vette észre,hogy kb. egy hétg úgy el voltam tűnve a Föld színéről,hogy csak na!Nem tudom,hogy ti mennyire vettétek ki a részeteket ebből a frankó kis időjárásból,ami mostanában hazánkat (meg a viág többi területét is) boldogította,lényeg a lényeg,hogy a mi internetünk nagy viharos széllökések és meteorzápor szerű esőzés következtében,ami utána kissebb árvízzel is jár,megmagyarázhatatlan módon elmegy.
Nem tudom miért van ez,próbálok nem is gondolni rá,de ez azért mégscsak durva,hogy kemény egy hétig semmi internet nem volt nálunk az idő miatt.Most nézegetem a Rossz Pc Junior Oscar eredményeket és alíg bírom a látottak miatt összeszedni a gondolataimat!Nem tudok se köpni se nyelni!Mindenképpen fogok egy videót csinálni,amiben a köszönetemet nyilvánítom nektek és azoknak,akik sokat segítettek nekem a játékbemutató elkészülésében,de ahoz szeretnék időt kérni,mert muszály összeszedni a gondolataimat!
Amíg nem volt nálunk net,addig két darab HunTube Poop is elkészült,valamint folyamatban van a Cold Fear végigjátszás is.
Örülök,hogy ismét itt vagyok,nemsokára jelentkezem!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr752022317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.05.22. 10:26:33

örülök h visszatértél és grat az Oscar vidihez :D

Pirate · http://piratevideostudio.blog.hu/ 2010.05.22. 15:16:24

Hello Senshi! A Clive Barkes Undying játekot nem szeretnéd bemutatni? Játszottál már vele? Szerintem elég jó játék
süti beállítások módosítása