Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

Egy kis Battlefield 3

2012.07.24. 09:35 | Senshi Inoue | 4 komment

Címkék: kis 3 egy battlefield

Sziasztok!

Rengeteg jó shooter játék van a piacon.Van amelyiket mindenki játssza,van amelyek frakciókra osztanak embereket.Számomra,ha katonai lövöldözős játékokhoz került a sor,mindig a Battlefield sorozat jutott először eszembe,főleg az észvesztően jó többjátékos módjai miatt.
Amióta a Battlefield 3 napvilágot látott és a baráti társaságommal elindultunk harcolni egy osztagként,én kb. a Mennyországban éreztem magamat,mert imádom azokat a többjátékos módokkal megáldott játékokat,ahol a csapatmunka alap követelmény.Nálam már csak olaj a tűzre ez a gyönyörű grafika,fület izgató hanghatások és a rombolható környezet,ami a Battlefield Bad Company óta jelen van a sorozatban.
Egy térkép sosem úgy fog kinézni a menet végére,mint ahogy kinézett az elején. :D
A játék tiszteletére mutatnék is egy-két videót róla.Ezeket van,hogy csak úgy megnézem,mert annyira átjön róluk az az érzés,ami betölti az egészet. :)

Caspian Border,ez a kedvenc pályám!

Eddig két kiegészítő jelent meg a játékhoz (és még számos fog is),ami még több térképet adott a többjátékos módokhoz.Az első volt a Back to Karkand,4 Battlefield 2-es térkép újra feldolgozva a játékot hajtó Frostbite 2-es grafikus motorral.

Ezt követte a Close Quarters,ami szűk pályákkal,csak is intenzív gyalogos küzdelmekkel kedveskedett a játékosoknak,még részletesebb környezet amortizálással megtámogatva!

Már most az új kedvencem a szeptemberben megjelenő Armored Kill kiegészítés,ami a Battlefield játékok történelmében látott legnagyobb pályákat fogja tartalmazni erősen fókuszálva a gépiesített hadviselésre!
ÉN ABBAN AZ ISTENVERTE AC130-ASBAN FOGOK LAKNI!!!!!

Ezeken kívül még kettő kiegészítés fog érkezni a játékhoz,azok tartalma egyenlőre rejtély.
Biztosan észrevettétek már,hogy van ez az úgynevezett Battlefield 3 Premium.Mi is ez?
Ez konkrétan egy tagság,amit ha egyszer megveszel és aktiválsz a profilodon az ÖSSZES megjelent és a jövőben megjelenő kiegészítőt megkapod (az utóbbit Prémium tagok két héttel hivatalos megjelenés előtt már játszhatják!!!),plusz extra terepruhákat,fegyvereket és egyéb extrákat.Érdemes egyre beruházni!

Still don't have Battlefield 3?GET OUT THERE AND BUY ONE DAMN IT!!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr914674439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serious 2012.07.25. 18:55:43

Senshi most akk az a repülős rész kiegészítő? Mert az eredeti gamebe nem volt benne, mert már kijátszottam rég.

Slesh 2012.08.01. 16:26:02

@Serious: Kivannak írva, hogy melyik-melyik kiegészítő

Hát igen...
Nekem a bf mindíg is a kedvencem volt, főleg most a bf3 meg az 5 kiegészítő (amiből 2 már megjelent). Nem véletlenül lettem premium. az a grafika, a hangok, hát még a játékélmény!

OrchanGamer 2012.08.08. 11:37:33

Senshi most indult a 2012 goldenblog és szerintem ezt a blogot nevezni kéne!Gondold meg sokan szavaznának erre a blogra!

Slesh 2012.08.11. 13:41:04

@OrchanGamer: Igen szerintem is jó ötlet
süti beállítások módosítása