Senshi Front

Senshi Projekt:
Következő videó:

Ötlet:

0%


Felvett jelenetek:

0%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Kommentek

Facebook

Othala Front

Othala Projekt:
Következő videó:
Jack the Ripper végigjátszás

Hossz:

2 óra


Felvett jelenetek:

100%


Szinkron:

0%


Vágás:

0%

Othala & Senshi

Sziasztok!
Ezen a blogon játékokat fogunk nektek bemutatni (némelyiket külön, némelyiket pedig közös erővel), hogy képet tudjatok alkotni a játékpiac remek és kevésbé remek (másnéven borzalmas) alkotásairól. Reméljük, hogy videóink tetszenek majd nektek, jó szorakozást kívánunk! Üdv: Othala és Senshi

Elérhetőség:
Othala: othala@citromail.hu
Senshi: pali2031@gmail.com
senshiszerviz@gmail.com

A legjobb húsvéti ajándék

2013.03.27. 20:19 | Senshi Inoue | 2 komment

Címkék: a ajándék legjobb húsvéti

Sziasztok!

Összeválogattam az összes olyan márciusi játék megjelenést, ami szerintem tökéletes ajándék lehet húsvétra egy igazi játékosnak! Engedelmetekkel íme a lista!

Battielfield 3: End Game
A Battlefield sorozat az interneten keresztül játszható csapatalapú játékmódjai miatt volt mindig is számomra a kedvenc online játékom. Egy olyan katonai lövöldözős játék, ami könnyen irányítható, több fajta gyalogos kaszt, jármű (szárazföldi, vízi és légi) választható a háborúnk megvívásához, mindig is az őrületbe kergetett engem, annyira szerettem! Ma sincs ez másképp! A március 29-én megjelenő utolsó kiegészítője a Battlefield 3-nak az End Game nevet viseli és jó pár többjátékos módban játszható pályán és járművön kívül visszatér a Capture the Flag játékmód, illetve kapunk egy úgynevezett Air Superiority játékmódot is, ahol csak és kizárólag repülőgépekkel vívhatjuk meg a csatákat a légtér felett való uralkodásunk biztosítása érdekében!
Ne feledjétek, hogy az alapjáték szükséges a kiegészítő futtatásához, akinek pedig már van Premium tagsága, az ne vegye meg külön, hiszen a tagságnak hála már a hivatalos megjelenés előtt megkapta és valószínűleg rongyosra is játszotta!



Army of Two The Devil's Cartel
Én mindig is nagyon szerettem azokat a játékokat, ahol a társaddal való együttműködés fontos követelmény volt a továbbjutáshoz. Ezért is szerettem nagyon az Army of Two sorozatot. Két zsoldos közül választhattunk, akik mindig együtt mentek minden bevetésre, közösen küzdötték le az előttük álló akadályokat és még egymás heccelésére is volt elég idejük két töltényhüvely földet érése között. A játék legújabb része két, még a szakmában újnak számító zsoldost mutat be nekünk, akiket útjuk Mexikóba visz. Egy rutin feladatuk végrehajtása közben belekeverednek a helyi drog kartellek közötti háborúba és ebből a fajta pokolból csak egy út vezet kifelé. Az pedig rajta keresztül! Érdemes tudni, hogy a játékot a Frostbite 2-es motor mozgatja, ennek hála a környezet kedvünk szerint porig rombolható!



BioShock Infinite
A BioShock sorozat első két része igen jól megosztotta a játékosközönséget. Mindkettőjüknek egy Rapture nevezetű vízalatti város adott helyet, ahol elszigetelve a felszínen élő civilizációtól az emberiség egy része egy teljesen önálló paradicsomot akart létrehozni. A tenger fenekén talál különös, még fel nem fedezett parazita-szerű élőlények megtalálásával azonban olyan kísérleteket tudtak elvégezni, amivel az emberek a fizikai vagy szellemi erejüket tudták jóval az átlagos fölé emelni, így ez a fantasztikus belső nézetes, lövöldözős játék a különböző képességek kombinálásával, morális döntésekkel és változó befejezésekkel 1001 módot teremtett arra, hogy ki hogyan játszhat! A sorozat legújabb része sem különb ettől, de a fejlesztők most a tenger fenekéről a kék égbe repítenek minket! A játék helyszíne egy lebegő város, Colorado, ahol egy magánnyomozó személyében kell egy lányt megtalálnunk és visszavinnünk magunkkal New York-ba. Hogy miért? Nos, főhősünknek hatalmas tartozása van valakinek, aki utolsó kibúvóként ajánlja fel ezt a melót. Viszont a város sem fogja jó szemmel nézni tetteinket!



Gears of War: Judgment
A Gears of War sorozat megjelenése óta azok kedvenc játéka, akik imádnak a háború kellős közepében harcolni. Ellenségük vérét ontani úgy, hogy még a szagát is közelről érezzék. Nincs ez máshogy a sorozat a legújabb részével sem! 15 évvel járunk a legelső Gears of War játék fejleményei előtt, 30 nappal az után, ahogy a Sera nevű bolygó bugyraiból egy emberszerű faj, a Sáskák feltörtek és nekikezdtek az ott élő emberiség kiirtásába.
Mi Damon Baird-et,a Kilo osztag parancsnokát irányítjuk és feladatunk az ellenséges hadsereg lefejezése lesz.
Ne feledjétek, hogy ez a játék XBox 360 exkluzív!



God of War: Ascension
A játék főszereplőjének, Kratosnak sosem volt könnyű sorsa. A családja halott, hamvaik a testét borítják, elméjét pedig az őrület keríti hatalmába. Az összes eddigi God of War játék arról szólt, Kratos hogyan állt bosszút a görög isteneken, hogy ezt tették vele. Az Ascension egy előzmény, amiből megtudhatjuk, hogy hogyan vált spártai harcosból bosszú-, és vérszomjas gyilkológép. Ha szeretitek a pörgős hack 'n slash játékokat, ezt mindenképpen ki kell próbálnotok!
Ne feledjétek, hogy ez a játék PlayStation 3 exkluzív!



StarCraft 2: Heart of the Swarm
A StarCraft sorozat mindvégig híres volt nem csak arról, hogy egy kihívásokkal teli stratégiai játék, de a jól megírt sci-fi világba helyezett története is a monitor elé szögezett mindenkit, akinek a két példa közül legalább egy az ínyére volt. A játék második részének a kiegészítője nem csak a sztorit folytatja, hanem a már nemzeti sportként kezelhető többjátékos módot is új egységekkel, ezzel együtt új stratégiákkal bővíti ki.
Ne feledjétek, hogy az alapjáték szükséges a kiegészítő futtatásához!




SimCity
Talán 3-4 éve már, hogy nem készült a SimCity című játékból új rész. A sorozat legújabb részével viszont megtörték ezt a síri csendet a fejlesztők és ismét egy lebilincselő városépítős, szimulátor és stratégiai játékkal leptek meg minket, ahol már nem csak egyedül, de interneten keresztül másokkal együtt is építhetünk komplett, folyamatosan növekvő városokat!



Tomb Raider
Lara Croft legendás történetének újragondolása. Az új Tomb Raider játék elölről, teljesen az alapoktól kezdve mindent, tökéletesen megállja a helyét egy külső nézetes akció-kaland játékként a mai játék piacon!

A bejegyzés trackback címe:

https://othala-senshi.blog.hu/api/trackback/id/tr515176469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hülyék Pörölye 2013.03.28. 00:14:57

Mi a kedvenc játékmódod + pályád BF-ben?

Argon Gróf 2013.03.28. 21:36:05

Shensi néz fel valameik e-maillodra(mindegy hogy meikre)
süti beállítások módosítása